قبل توسط (145,130 امتیاز)

بهترین پاسخ
مطابق ماده ۲۱ قانون کار، استعفای کارگر یکی از موارد خاتمه قرارداد کار است.

در صورتی که کارفرما با درخواست استعفای شما موافقت نمی کند، می بایست یک نامه به کارفرما ارايه کنید و یک رونوشت از نامه هم به دبیرخانه اداره کار محل تون تحویل بدید. پس از یک ماه می تونید محیط کار رو ترک کنید و دیگه نیاید.

توجه داشته باشید که اگر دست کارفرما سفته دارید، در متن نامه درخواست استرداد سفته هم بدهید.