دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
آیا شرایط بازنشستگی در بیمه اختیاری و اجباری یکسان است؟اگر یکسان نیست موارد اختلاف چیست؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام در زمینه مستمری بازنشستگی هیچ تفاوتی بین بیمه اختیاری و بیمه اجباری نمی باشد ولی در زمینه شرایط بازنشستگی در بیمه اجباری برای زنان با 20 سال سابقه می توانند در سن 42 سالگی درخواست بازنشستگی دهند

تفاوت اصلی بین بیمه اختیاری و بیمه اجباری در مزایای قانون کار می باشد مثل بیمه بیکاری ، مرخصی زایمان و...

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری