قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ

هرپرسنل درمانی(گروه پرستاری) باتوجه به سنوات خدمتی خود و اینکه در هفته چند ساعت موظفی بايدبگذراند، از روش گفته شده استفاده مي گردد البته با عنايت به قانون ارتقاء بهره وري پرستاران در افراد مختلف، متفاوت خواهد بود.

روش محاسبه ساعات موظفی پرستاران:

  1. شمارش تعداد روزهای هر ماه(فعال) به جز جمعه و روزهای تعطیل
  2. نتیجه را در ضریب ثابت هر ماه(طبق جدول فوق) ضرب می کنیم تا موظفی هر ماه با توجه به سال خودت بدست آيد
  3. برای بدست آوردن خالص اضافه کار همان ماه، از فرمول زیر در نهایت استفاده می شود.

  اضافه کار = موظفی هر ماه – جمع کل کارکرد هرماه

در زیر جداول مربوطه آورده شده است:

روزهای عادی و غیرتعطیل

7 ساعت شیفت D (صبح)
7 ساعت شیفت E (عصر)
19 ساعت شیفت N (شب)
روزهای جمعه و تعطیل رسمی
10 ساعت شیفت D (صبح)
10 ساعت شیفت E (عصر)
19 ساعت شیفت N (شب)

* کل شیفت‌های فرد در بخش ها = جمع کارکرد فرد در ماه

ساعات موظفی بر اساس سابقه خدمت
ضریب ثابت هر ماه ساعت کارکرد در هفته سال خدمت
6 36 1.16- به بعد