قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (30,100 امتیاز)

نحوه محاسبه اضافه کاری، شب کاری، جمعه کاری در سال ۱۴۰۳ چگونه است؟

1 پاسخ
قبل توسط (145,970 امتیاز)

بهترین پاسخ

مبالغ مربوط به اضافه کاری، شب کاری، جمعه کاری در سال ۱۴۰۳ به شرح زیر است:

یک ساعت اضافه کاری: ۴۵۶،۲۳۸ ریال

یک ساعت جمعه کاری:۴۵۶،۲۳۸ ریال

یک ساعت شب کاری:  ۴۳۹،۹۴۳ ریال

حق شیفت ۱۰% در ماه ۳۱ روزه، شیفت صبح و عصر: ۷،۱۶۶،۱۸۴ ریال

حق شیفت ۱۵% در ماه ۳۱ روزه، شیفت صبح، عصر و شب: ۱۰،۷۴۹،۲۷۶ ریال

حق شیفت ۲۲.۵% در ماه ۳۱ روزه، شیفت صبح و شب یا عصر و شب: ۱۶،۱۲۳،۹۱۴ ریال

حق شیفت ۳۵ % در ماه ۳۱ روزه، شیفت ثابت (۲۳ الی ۶ صبح): ۲۵،۰۸۱،۶۴۴ ریال

جدول کامل حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ در زیر آورده شده است

جدول حقوق و دستمزد 1403